open
stijlvol en typisch zweeds Vakantiehuis aan de rivier

Het huis

De woning is typisch Zweeds en volledig gerenoveerd. Vanuit de woonkamer zijn openslaande deuren naar de achterveranda (zonneterras), waar je een fantastisch uitzicht hebt op de rivier. Aan de voorzijde van het huis is een overdekte veranda met uitzicht op het bos, waarin je met een beetje geluk oog in oog kan komen te staan met een eland. De gezellige keuken is voorzien van alle apparatuur (o.a.koel-vriescombinatie, keramische kookplaat met oven, magnetron met oven, broodbakmachine, senseo- en koffiezetapparaat, vaatwasmachine). Vanzelfsprekend is er TV met schotel voor de in Nederland gebruikelijke zenders en een aantal Scandinavische zenders waaronder de regionale zenders van Värmland. Radio ontvangst ook via de schotel, weergave via de TV. Tevens is er een dvd-speler.

Wi-Fi voor draadloos internet is aanwezig,

Boven is een doucheruimte en zijn twee ruime slaapkamers, voorzien van vier bedden, één- of tweepersoons te gebruiken. In de overloopkast staan twee vouwbeden om eventueel bij te plaatsen en een opvouwbaar kinderbedje met matrasje. Alle bedden – ook de vouwbedden – zijn voorzien van eenpersoons dekbedden. Bedtextiel moet zelf meegenomen worden.

In de kelder onder het huis is een prachtige ruime sauna, met een electrische kachel. In de wasruimte daarnaast een tweede douchegelegenheid en wastafel voor saunagebruikers. Ook in de wasruimte een wasmachine en droger.

In alle vertrekken zijn radiatoren voorzien van thermostaten. Tijdens de winterperiode is een warmtewisselaar voor hete lucht als basis verwarming operationeel, dit systeem dient tevens als luchtverversing. In de woonkamer is een houtkacheltje voor gezelligheid, sfeer en extra warmte. Het hout in het houtschuurtje is gratis. De woning is geheel voorzien van nieuwe buitendeuren, ramen, kozijnen en driedubbel glas. Het is een warm en comfortabel huis.